Verkeersregelaars bij evenementen

De specialist voor de inzet van verkeersregelaars voor uw evenement

Bij grote evenementen als voetbalwedstrijden, concerten, marathons en optochten is het steeds vaker verplicht om verkeersregelaars bij evenementen in te zetten.

Het is van groot belang dat het verkeer soepel doorstroomt en de juiste weg wordt gewezen naar de nog beschikbare parkeerplaatsen of dat het verkeer wordt omgeleid zo dat onnodige opstopping en dus ergernis ontstaat. Overink verkeer stelt daarom samen met u en eventueel de overheidsinstanties een draaiboek op voor een verkeersplan en zorgen vervolgens dat de juiste mensen op de juiste plaatsen staan bij uw evenement.

Bij grote evenementen zal Overink verkeer zorgen voor een mobile commandopost zo dat niet alleen het verkeer maar ook alle communicatie onderling soepel en gestructureerd verloopt, een zorg minder voor u als organisator.

Wij werken voor opdrachtgevers als

LANDELIJK

Dé specialist bij
Evenementen

Jaarlijks draaien wij mee op meer dan 50 grote landelijke evenementen met grote naamsbekendheid. Zowel voor evenementen organisaties als ook voor gemeenten.

Overink inschakelen
voor evenementen?

24/7 zijn onze ervaren beroeps verkeersregelaars inzetbaar bij diverse soorten werkzaamheden. Gebruik maken van onze diensten tegen aantrekkelijke tarieven en voorwaarden? 

AAN DE SLAG

50+ professionals
staan voor je klaar!