Verkeersregelaars Infra & Bouw

De grootste leverancier van verkeersregelaars voor Infra & Bouw

Overink Verkeer is in oost Nederland de grootste leverancier van beroeps- verkeersregelaars voor de Infra en de Bouw.  Ons team bestaat uit
ervaren en gemotiveerde mensen die allen in het bezit zijn van de landelijke aanstellingspas beroeps- verkeersregelaar en zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast hebben een aantal van onze mensen BRL 9100, hiermee zijn zij bevoegd zelfstandig afzettingen te plaatsen en VRI installaties te bedienen.

Onze beroeps- verkeersregelaars zijn inzetbaar bij infra werkzaamheden, evenementen en calamiteiten. Dat maakt Overink Verkeer een breed inzetbare en betrouwbare partner.

Wij werken voor opdrachtgevers als

LANDELIJK

Dé specialist in
Infra & bouw

Of het nu gaat om begeleiding van bouwverkeer, bewaken van afzettingen bij asfalteerwerkzaamheden, de inzet bij vervanging van verkeerslichten of bij de kap van bomen. Onze mensen zijn breed inzetbaar en hebben ruime ervaring in het begeleiden van verkeer. 

Overink Verkeer inschakelen
voor de infra & bouw?

24/7 zijn onze ervaren beroeps verkeersregelaars inzetbaar bij diverse soorten werkzaamheden. Gebruik maken van onze diensten tegen aantrekkelijke tarieven en voorwaarden? 

AAN DE SLAG

50+ professionals
staan voor je klaar!