Verkeersregelaars Losser

Overink Vekeer: altijd een verkeersregelaar bij u in de buurt

Overink Verkeer is een van de grootste leverancier van beroeps- verkeersregelaars in Losser. Ons team bestaat uit ervaren en gemotiveerde mensen die allen in het bezit zijn van de landelijke aanstellingspas beroeps- verkeersregelaar en worden ingezet bij werkzaamheden in de InfraBouwEvenementen en Calamiteiten.

Tevens zijn onze mensen VCA gecertificeerd. Daarnaast hebben een aantal van onze mensen BRL 9100, hiermee zijn zij bevoegd zelfstandig afzettingen te plaatsen en VRI installaties te bedienen. Dat maakt Overink Verkeer een breed inzetbare en betrouwbare partner.

Wij werken voor opdrachtgevers als

LANDELIJK

Dé specialist Oost Nederland

Gebaseerd in Twente, zijn we inmiddels al de grootste specialist in Oost-Nederland, maar gebruik maken van onze diensten, dat kan in heel Nederland!

Overink inschakelen
in Losser?

Gebaseerd in Twente, zijn we inmiddels al de grootste specialist in Oost-Nederland, maar gebruik maken van onze diensten, dat kan in heel Nederland! Gebaseerd in Twente, zijn we inmiddels al de grootste specialist in Oost-Nederland, maar gebruik maken van onze diensten, dat kan in heel Nederland!
AAN DE SLAG

50+ professionals
staan voor je klaar!